PTni Valmennus

Olen pitkänlinjan urheilu- ja valmennnusperinteen suvusta.

 Äitini ja isäni olivat aikoinaan huippu-urheilijoita ja valmentajia. Molemmat valmentavat minua vieläkin!<3

Olen nähnyt valmennuksia läheltä pitäen aina 1984 TUL liitojoukkueen leiriltä, maajoukkueiden ja suomenmestaruus joukkueiden valmennuksesta 1990 luvulla,  aina 2000-luvun EM ja SM-tason menestyvien yksilöurheilijoiden valmentamiseen vuosikymmeniltä yhteensä, siksi varmaan minustakin tuli valmentaja.

Valmennus filosofiani pohjautuukin pitkälti kokemani ja näkemäni perusteella opittuun tietoon ja taitoon huippu-urheilijoiden valmistamisesta niin fyysiseen kuin henkiseen huippukuntoon.

Filosofiani keskeisiä teemoja ovat mielen valjastaminen fyysisyyden käyttöön, silloin kaikki on mahdollista, jokusen toiston se vain vaatii.;)

Tärkeintä on ymmärtää ihmiskehon ja mielen toiminta mekanismit harjoitellessa,kuin myös tavallisen arjen suunnittelussa.

Pitkäjänteisyys ja periksiantamattomuus on avain omien unelmien saavuttamiseen.

Kouluttaminen Personal traineriksi 2016 ja Movement valmentajaksi 2019 on antanut minulle suuren varmuuden siitä viime vuosina, mitkä asiat oikeasti ovat ne tärkeimmät seikat jonka homo sapienssin on syytä huomioida päivittäisissä toimissaan.

Vaihtoehtoisesti olemme ennemmin tai myöhemmin tilanteissa,  jotka olisi voitu välttää tietynlaisella  oikealla tiedostetulla liikkumisella perusarjessa.

Olen aina halunnut saada antaa tietoni ihmisen fysiologian tarpeista ja mielenvoiman hyödyistä päivittäisissä tehtävissä myös tavallisten ihmisten tietoisuuteen.

Opettaa eteenpäin tietoa ja taitoa liikkumisen ja harjoittelun kaikista tasoista, jotka itse olen saanut oppia kokoemusrikkaassa ympäristössä vuosien varrella.

Näin on saanut alkunsa Ptni Valmennus

Kymenlaaksolainen hyvinvointialan yritys, jonka kautta haluan jakaa oppimaani mahdollisimman monelle omasta  ja läheistensä hyvinvoinnista kiinnostuneelle.<3

 

Niko

Valmennuksieni keskeisiä teemoja ovat luonnollisuus ja käytännönläheisyys.

SIVUILLE TULEE LISÄÄ SISÄLTÖÄ TOIVEIDENNE MUKAAN!

VALMENNUSTA SUURELLA SYDÄMMELLÄ

Personal Trainer ja Hyvinvointivalmentajan kokemuksella ja ammattitaidolla laadituissa valmennuskokonaisuuksissa avainsanoina ovat henkilökohtaisuus ja helppous. Käytännönläheisten ohjeiden mukaan onnistumme varmasti!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now